Basis Annemiek

A
CREATIVE
MIND

Aangenaam kennis te maken. A creative mind helpt mensen en bedrijven bij het zich presenteren en geef “smoel” aan hun bedrijf, expositie, website of wat dan ook.

DESIGN

wacht niet op kansen, creëer ze

01

WIE-WAT

Aangenaam kennis te maken. Ik ben Annemiek Melchers oftewel a creative mind. Ik ben het beste te omschrijven als een allround communicatie-professional. Van het ontwerpen van logo’s tot het maken van websites. Het meedenken over de te volgen koers tot het samenstellen van een exposities. Een praktische inslag zorgt dat plannen daadwerkelijk uitgevoerd worden.


MEER OVER ANNEMIEK ⟶

HELLO

W

E

B

S

I

T

E

S


Een website is tegenwoordig meer dan een online visitekaartje. SEO, customer journey, online marketing campagnes. Samen met gespecialiseerde bedrijven zorgt a creative mind voor de best werkende website.Een kop en een schotel, een bloem en een vaas. Het een kan niet zonder het ander. Dat geldt ook voor een logo en de huisstijl.

L

O

G

O

S

o

N

T

W

E

R

P


Ontwerpen begint met luisteren. Voordat er één streep op papier wordt gezet gaan we eerst om tafel. Alles wordt bekeken vanuit het oogpunt van de eindgebruiker. Waar heeft die behoefte aan. Design Thinking ligt hieraan ten grondslagMusea worden aantrekkelijker met wisselexposities. Interactieve items worden steeds belangrijker. Een mooie uitdaging voor de ontwerper. Daar denk ik graag over mee.

E

X

P

O

S

NIEUWSGIERIG?

Neem een kijkje in de portfolio

02

Ik wil contact

A creative mind
Chopinstraat 23
6584 EJ  Molenhoek
[06] 21106470
annemiek@a-creative-mind.nl

Wat blije klanten zeggen over a creative mind

Samenwerken met Annemiek is om in ieder geval twee redenen erg prettig: al haar ideeën en ontwerpen (voor logo’s, flyers, drukwerk) zijn van hoge kwaliteit én het contact is altijd leuk; gezellig en informeel. Zonder daarbij de aandacht voor de opdracht uit het oog te verliezen.

Arthur Hofstad, Hofstad Advies & Organisatie